Retirs

Gaudeix d’un entorn natural espectacular i de la nostra sala per fer sessions en grup.

Si tens el teu grup format contacta amb nosaltres per gaudir de preus especials. Oferim menús adaptats (vegetarians, vegans).

La sala està preparada per fer sessions de meditació, ioga, coaching, biodansa, team building i qualsevol activitat que requereixi un gran espai sense columnes. Són 90 metres quadrats amb terra de fusta, calefacció i bany complet. Equipada amb un piano, projector d’alta definició, pantalla gegant, reproductor de Blu-Ray i DVD, receptor de ràdio, TDT, satèl·lit i wifi.

A Rústic Vilella organitzem trobades de ioga i meditació en dates programades gaudint de l’atmosfera que ens regala el bosc o la nostra sala de pràctiques. Si és del teu interès oferim també aquesta activitat dirigida només per a grups d’amics tenint l’oportunitat d’experimentar aquesta pràctica feta a mida.

També oferim caps de setmana de connexió amb un mateix a través de dinàmiques i jocs amb els cavalls, moviments sistèmics assistits amb cavalls, musicoteràpia i diferents propostes que ens faran aflorar les emocions dins un marc natural incomparable.

Dirigit a persones compromeses amb el seu procés personal, amb ganes de regalar-se temps i interès pel món dels cavalls i les emocions. No són necessaris coneixements de cavalls ni saber muntar.