Activitats i Retirs

ACTIVITATS PROGRAMADES

IOGA

Us oferim una sessió de Hatha Ioga a l’aire lliure, amb unes esplèndides vistes. A càrrec de l’Esther López. Per a tots els nivells.

Què és el Hatha Ioga?

És la unió del Sol (Ha) i la Lluna (Tha).
És la unió del cos i la ment.
És treballar el cos amb una atenció plena.
És treballar el cos d’una forma relaxada i conscient.

Diumenge 17 de setembre de 2023

De 10 a 11 hores del matí.

Preu: 12 Euros per persona

CAMINADES CONSCIENTS

Sortida guiada per endinsar-nos al bosc parant atenció als regals que ens brinda la natura: la llum, els arbres, les plantes, l’herba, les papallones, els ocells, el paisatge…

Una estona per connectar amb un mateix, deixant a banda les preocupacions diàries, sentint-nos part de la natura.

Properament noves dates.

Preu: 18 Euros per persona. 

Dinàmiques amb cavalls

Sessió de creixement personal, connexió amb un mateix a través de dinàmiques, jocs i moviments sistèmics tot assistit amb cavalls. Activitat grupal per adults.

Dirigit a persones compromeses amb el seu procés personal, amb ganes de regalar-se temps i interès pel món dels cavalls i les emocions.

No són necessaris coneixements de cavalls ni saber muntar.

Properament noves dates.

Preu: 20 Euros per persona.

Astronomia + Pica pica

– Pica pica amb productes agroalimentaris de les Valls del Pedraforca.
– Observació astronòmica a càrrec del Salvador Puigmartí de Cuiol Nature

Properament noves dates.

Preu: 40 Euros per persona.

Biodansa + Pica pica + Astronomia

Us oferim una tarda temàtica a la casa rural Rústic Vilella on començarem gaudint d’una sessió de Biodansa per connectar amb l’Alegria de Viure. Una activitat grupal on, a través de diferents dinàmiques, acompanyades de música, connectarem amb la vitalitat i la calma interior. Tot això al nostre jardí amb vistes al Pedraforca, a càrrec de la Cristina Patino de La Vida es Dansa.

Seguidament servirem un pica pica al nostre mirador amb productes agroalimentaris de les Valls del Pedraforca, aprofitant les agradables nits d’estiu de la nostra comarca.

I la cirereta del pastís la posarà en Salvador Puigmartí de Cuiol Nature amb una observació astronòmica: sessió de planetari digital guiada, observació d’astres amb telescopi i reconeixement de constel·lacions amb làser.

Properament noves dates.

Preu: 70 Euros per persona.

la vida es dansa

Activitat grupal per connectar amb la vitalitat i l’alegria de viure. La nostra proposta està basada en el moviment, la música i el ball. No cal saber ballar, més aviat el contrari!

A través de diferents dinàmiques, acompanyades de música, connectarem amb el goig de viure i la calma interior.

Una proposta per millorar el nostre benestar físic, mental i emocional. Una activitat on gaudir alhora d’un mateix i del grup. Perquè «compartida, la vida és més», i perquè «junts podem arribar més lluny».

Properament noves dates.

Preu: 20 Euros per persona.

A Rústic Vilella organitzem totes aquestes activitats sota demanda.

Contacteu amb nosaltres per explicar-nos les vostres necessitats.

 

 

RETIRS

Oferim retirs de caps de setmana de connexió amb un mateix a través de dinàmiques i jocs amb els cavalls, moviments sistèmics assistits amb cavalls, musicoteràpia, biodansa, ioga i diferents propostes que ens faran aflorar les emocions dins d’un marc natural incomparable. 

 PROPERES DATES A CONFIRMAR

Si tens el teu grup format contacta amb nosaltres per gaudir de preus especials. Oferim menús adaptats (vegetarians, vegans).