+34 637 53 63 50

CA – ESENFR

Avís Legal

Identificació

En compliment de les obligacions establertes a la llei 34/2002 LSSICE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic), es posa en coneixement que el domini rusticvilella.cat és propietat de:

Oriol Baños
Cal Pere Vilella s/n
08695 Gisclareny (BARCELONA)
NIF: 47645037P

Marques

En aquesta pàgina es mencionen de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris,no fent-nos responsables de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a dites marques.

Enllaços

El propietari del web no es fa responsable d’aquelles altres dades, webs o arxius als que sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els seus continguts, donat que dites pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova , ni fa seus els productes, serveis, continguts, informacions, dades, arxius i qualsevol altre material existent a tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que disposa la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina. En el cas de que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que impossibiliti l’accés als mateixos, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, i se’ns hagi notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que s´indiquin seran immediatament retirats.

Política de protecció de dades personals

Alguns serveis prestats en aquest Portal contenen condicions particulars específiques en matèria de Protecció de Dades Personals. Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents arxius automatitzats.

Oriol Baños, com a responsable del fitxer automatitzat, garanteix el ple compliment de la llei 15/1999 LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

Aquests fitxers han estat registrats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, tal com ho estipula la llei vigent.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat el manteniment de la relació contractual amb Rústic Vilella, així com l’enviament per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació operativa i comercial atenent als productes i serveis oferts per Rústic Vilella.

Rústic Vilella ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i procura instal·lar altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, no obstant, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els Usuaris tenen drets reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com a estar informats de les cessions realitzades, contactant amb Rústic Vilella.