Casa Rural Rústic Vilella

Relájate en plena naturaleza

Ven a disfrutar la naturaleza en el Berguedà en una casa con todas las comodidades que alquilamos por habitaciones y ofrecemos platos tradicionales de la comarca

SI PREFIEREN ALQUILAR UNA CASA COMPLETA CON COCINA VISITEN CAL MIQUELÓ

QUÉ HACER

Desde la casa te ofrecemos excursiones a caballo y otras actividades en la naturaleza. 

FAMILIAS

Encontrarás un ambiente adecuado para niños. Habitaciones familiares y comidas adecuados. 

RETIROS

Organizamos encuentros de yoga, meditación y coaching en fechas programadas, en el bosque y en nuestra sala de prácticas.

CASITA DE LOS ÁRBOLES

Si quieres saber qué se siente durmiendo sobre los árboles te ofrecemos esta casita completamente equipada.

Des de Rústic Vilella mirem cada dia de ser més respectuosos amb el medi ambient.

Estem totalment alineats amb el Berguedà sostenible i adherits al programa Biosphere, distintiu que reconeix les empreses i recursos que tenen un compromís amb la sostenibilitat.

Posant èmfasi en: el nostre reciclatge i compostatge, que els productes de neteja siguin ecològics, controlem els consums d’aigua i llum, comprem productes de proximitat i ho comuniquem a la nostra clientela perquè vegin que és possible ser molt més sostenibles amb petites accions que ajuden al nostre planeta.

Escalfem la piscina amb una caldera de biomassa amb troncs de llenya, escalfem l’aigua de la casa amb plaques solars tèrmiques.
Utilitzem un vehicle elèctric per anar a comprar i et recomanem el lloguer d’un vehicle elèctric a la Cooperativa Som Mobilitat de la que en som socis o un Tesla a FutureDrive i els podràs recarregar gratuïtament a casa nostra. Apostant per una mobilitat elèctrica afavorim la sostenibilitat.

Trobem important seguir en aquesta línia per convicció, per innovació i per estalvi.