On Som

La Casa Rural Rústic Vilella es troba al poble de Gisclareny, a la comarca del Berguedà, dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró. A dues hores, en cotxe, de Barcelona.

Coordenades GPS: 42°14'58,2" N, 1°49'16,1" E

– Com arribar amb vehicle propi 

ATENCIÓ: ALGUNS GPS DONEN INDICACIONS INCORRECTES.

A l’entrada de Bagà alguns GPS indiquen passar per un camí sense asfaltar només apte per a vehicles tot terreny. L’accés correcte és sempre per carretera asfaltada.

  1. Per arribar-hi des de Barcelona cal agafar la carretera E-9/C-16 fins el poble de Bagà.
  2. Dins de Bagà, creuarem el poble fins a passar per davant de l’oficina del Parc Natural Cadí-Moixeró i seguint en tot moment les indicacions de Gisclareny. NO ANIREM CAP A “Coll de Pal”.
  3. NO GIRAREM A L’ESQUERRA DES DEL CARRER RAVAL, alguns GPS ens ho indiquen, però acabaríem en una pista sense asfaltar només apta per a vehicles tot terreny. 
  4. En menys de 10 minuts arribarem a l’àrea recreativa del Pont de Sant Joan, creuarem un pont i després passarem per un petit túnel.
  5. Després de pujar per una carretera de muntanya uns 8 kms començarem a descendir.
  6. A 500 metres trobarem una carretera, a mà esquerra, que indica RÚSTIC VILELLA, Sant Miquel de Turbians i Mirador Albert Arilla.
  7. La seguirem i en 3,5 kms haurem arribat. TOT ÉS ASFALTAT.

– Com arribar amb transport públic

Servei de transport públic fins a Bagà amb els autocars Alsina GraellsI després fins a Gisclareny amb un taxi a preu reduït amb el transport a demanda del Berguedà.

Planifica com arribar des del web elbergueda.cat.

– Lloguer de vehicles elèctrics

Us recomanem el lloguer d’aquests vehicles Tesla amb descompte (consulteu-nos) o un altre vehicle elèctric a la Cooperativa Som Mobilitat de la que en som socis. Els podreu recarregar gratuïtament a casa nostra. Apostant per una mobilitat elèctrica afavorim la sostenibilitat.

– Informació de contacte

Telèfons: 637536350 – 931023044

Correu: info@rusticvilella.cat