Des de la Casa Rural Rústic Vilella oferim caps de setmana de connexió amb un mateix a través de dinàmiques i jocs amb els cavalls, moviments sistèmics assistits amb cavalls, musicoteràpia i diferents propostes que ens faran aflorar les emocions dins un marc natural incomparable.

Dirigit a persones adultes compromeses amb el seu procés personal, amb ganes de regalar-se temps i interès pel món dels cavalls i les emocions. No són necessaris coneixements de cavalls ni saber muntar.
 
Per treure a la llum les nostres emocions comptarem amb l'experiència de la Regina Ballarín, directora del centre d'equinoteràpia Camins a cavall
És educadora emocional, equinoterapeuta, pedagoga sistèmica i coach, que ens facilitarà l'exploració de les nostres motivacions autèntiques, la creació a partir dels valors personals de cadascú, i l'elaboració d'un pla d'acció per aconseguir allò que ens proposem.
 
Comptarem també amb la col·laboració de la musicoterapeuta Gemma Baños (Musicoteràpia prenatal), dinamitzant diferents activitats relacionades amb la música i els sentits, per tal de fer encara més enriquidora aquesta experiència i poder connectar d'una manera més profunda amb les nostres emocions.
 
Per altra banda, l'Oriol Baños, guia eqüestre i cuidador de la manada de cavalls, serà amb nosaltres en tot moment com a suport en el maneig i les atencions dels cavalls i posarà al nostre servei una família de 9 cavalls de diferents edats i caràcters.
 
Per a més informació i inscripcions sol·licitar a contacte.
 
Rustic Vilella Emocions 6
 

  Facebook   Instagram   Twitter   Youtube

Trekking 6 dies:

trekpyrenees